Lilla Kalkmaling

Lilla kalkmaling kan trække din indretning i lige den retning du ønsker. En lilla maling med overvejende rosa toner i sig vil skabe en stilren og feminin oase, hvor en kølig lilla farve vil fremstå nærmest grålig og er perfekt at anvende i stedte for de klassiske grå farver. Kalkmaling i lilla fås i helt sarte og lyse varianter, til de eksklusive og dybe, mørke blommefarvede varianter. Vi har samlet alle vore lilla farver kalkmaling på denne side, så kig dig omkring og bliv inspireret i dag!

Kalkmaling i Lilla farver

Den lilla farveskala er meget bred og strækker sig fra de kølige rosa nuancer, til de varme og dybe, næsten brune farver. Den perfekte lillabrune farve kalkmaling må være Slate Lavender som tilføjer et feminint og nordisk touch hvor den anvendes, men grundet dens brune toner vil din indretning stadig føles jordnær. 

Lilla maling kan bruges i mange forskellige rum i hjemmet. Vær opmærksom på, at lilla er en farve som kan opfattes meget forskelligt, alt efter om du vælger en mørk eller lys lilla maling. Farven lilla opfattes ofte som en feminin farve, men ved at sammensætte den med mørke træsorter og brune farver, kan du let nedtone det feminine udtryk. Vælger du at sammensætte lilla maling med brune eller orange farver, kan du skabe et sjovt og smukt retro univers som leder tankerne hen på 70’erne.

Mørkelilla kalkmaling

Mørkelilla kalkmaling skaber en helt særlig royal og herskabelig følelse hvor den anvendes. Enebær er en meget mørk lilla farve kalkmaling, der med sine røde undertoner skaber dramatik, men dens dusede ydre holder den nede på jorden og gør den perfekt som komplementærfarve i et hjørne eller på en endevæg. Harmoni er en utrolig lækker mørk blommefarvet kalkmaling, som synes varm og mørk. Den er det perfekte alternativ til mørkegrå eller sorte vægge!

Pastel lilla kalkmaling

En meget lys og umættet rosa eller lilla farvet kalkmaling kan skabe et fint, feminint og sofistikeret touch i din indretning. En helt lys pastel lilla farve som eksempelvis Morrild er perfekt at anvende som basefarve i stedet for de klassisk grå farver. Kalkmaling i rosa og lilla kan noget helt særligt. Den sarte lyserøde farve skaber et let og feminint interiør, og med det smukke spil fra kalkmalingen passer den perfekt ind i den nordiske indretningsstil.  

Erstat dine grå vægge med lys lilla kalkmaling

En lavendel grå kalkmaling som umiddelbart virker kølig er det perfekte alternativ til de klassiske grå vægge. Lilje indeholder subtile lilla undertoner som vil blive trukket frem i det rette lys. Dette gør den betydeligt blødere end almindelige klassiske grå farver. Regnskygge er en lysegrå kalkmaling med sarte lilla undertoner som gør den varmere og blødere end klassiske grå farver.