Undgå tumults i din restaurants højsæson med hjælp fra et branchespecifikt vikarbureau

Den travle sommersæson kan være overvældende for restauratører, der ikke er forberedt. Der er større efterspørgsel efter ordrer, kundetilstrømningen overstiger de normale forventninger, og arbejdskraften er knap. 

Hektiske tider kræver særlig opmærksomhed fra din side, hvis du ønsker at undgå tumult. En god måde at håndtere dine ressourcebehov, når spidsbelastningstiderne nærmer sig, er ved at få branchespecifik hjælp fra et vikarbureau om bord. Et vikarbureau som BA Service som kan levere en løsning på alle dine personalebehov uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Læs med i dette blogindlæg for at finde ud af, hvordan det kan være en fordel for din virksomhed at engagere vikarer i perioder med høj trafik.

 

Hvorfor bruge vikarer overhovedet?

Det kan være utroligt værdifuldt at give virksomhedsejere mulighed for at ansætte midlertidigt ansatte i højsæsonen. I en travl restaurant i myldretiden kan det f.eks. være med til at sikre en effektiv arbejdsgang og tilfredse kunder at have ekstra medarbejdere til rådighed, som er blevet trænet på forhånd til bestemte opgaver. 

Selv om deres vagt måske er begrænset, er disse ekstra sæt hænder uvurderlige, når det gælder om at imødekomme efterspørgslen uden at gå på kompromis med kvaliteten. Brugen af vikarer er en effektiv måde til at imødegå en pludselig stigning i besøg på. Herunder er det med til at sikre, at alle medarbejdere er maksimalt rustet til at klare opgaven.

Nedenfor kommer vi med nogle af fordelene ved den rette vikarservice

Tidssparende løsninger 

Et vikarbureau kan være den perfekte løsning for restauranter, der har brug for hurtigt og pålideligt personale. I stedet for at skulle gennemgå processen med at interviewe, uddanne, ansætte og on-boarding af medarbejdere kan de samarbejde med et vikarbureau for at finde kvalificerede kandidater. Dette sparer tid og energi for både arbejdsgivere og medarbejdere. Herudover sikrer det også, at eventuelle huller i bemandingen hurtigt bliver udfyldt, så kunderne ikke oplever forsinkelser eller afbrydelser i servicen. 

Besparelser på omkostningerne 

At arbejde med et vikarbureau hjælper også restauratører med at spare penge i det lange løb. Når de arbejder med et eksternt vikarbureau, behøver de ikke altid at bekymre sig om at yde fordele eller betale overtidslønninger. Oftest vil alle disse omkostninger håndteres af bureauet selv. 

Da vikaransatte typisk arbejder på kortvarige kontrakter, behøver virksomhederne desuden ikke at betale dyre fratrædelsesgodtgørelser, hvis de beslutter sig for ikke at forlænge kontrakten i slutningen af dens varighed. 

 

Kvali-hjælp til at holde din biks kørende 

Det er en fordel for hoteller og restauranter at arbejde med et eksternt vikarbureau, fordi det sparer dem tid og penge og samtidig giver dem adgang til højt kvalificerede kandidater, som er klar til at begynde at arbejde med det samme. 

Ved at stole på et vikarbureau i stedet for traditionelle ansættelsesmetoder kan virksomhederne nemt udfylde eventuelle huller i deres personalebehov uden at skulle bekymre sig om ekstra omkostninger eller langvarige on-boarding-processer.

I sidste ende gør dette det lettere for virksomhederne at fokusere på det, der betyder mest – at yde enestående service til deres kunder!