Vejret i Sunny Beach, Bulgarien

Vejret i Sunny Beach i Bulgarien er din garanti for sol og vaskeægte sommerglæde. Med sine gyldne kridhvide sandstrande, krystalklare vand og fantastiske natteliv er Sunny Beach en drømmedestination for dig som elsker solen, det gode vejr og en god gedigen fest. 

Vi har i denne artikel allieret os med DUF-Rejser, som er Danmarks største arrangør af all-inclusive rejser til Sunny Beach for unge. DUF-Rejser har i mere end 15 år sendt tusindvis af unge danskere til Sunny Beach, og de har derfor en særlig indsigt i de vejrmæssige forhold på dette rejsemål.

Sunny Beach lever virkelig op til sit navn om sommeren, og fra juni til august skinner solen uafbrudt over denne skønne ferieby og gør den til det perfekte sommerferiested for solhungrende danskere. Særligt populær er Sunny Beach for unge mennesker, som også ønsker at nyde nattelivet og de billige priser som rejsemålet har at byde på. 

Stranden i Sunny Beach
Sunny Beach sommerklima byder på ekstremt mange solskinstimer, hvilket betyder lange varme dage og meget behagelige nætter. I dagtimerne ligger temperaturen ofte godt over 28 grader, hvilket skaber ideelle forhold for at slappe af på stranden, tage en forfriskende svømmetur i det krystalklare vand eller prøve nogle af de forskellige vandsportsaktiviteter, som tilbydes ved strandkanten. 

Lange og varme solskinsdage
I Sunny Beach falder der i sommermånederne minimalt med nedbør, hvilket mere eller mindre betyder non-stop solskin. Dette helt fantastiske klima betyder, at du får masser af muligheder for at nyde solen, få en dejlig brunkulør og dermed få det fulde udbytte af lækre sandstrand, som strækker sig over mere end 7 km. 

Sunny Beach Europas bedste natteliv
Når solen går ned over horisonten, så vågner Sunny Beach virkelig til live. Sunny Beach byder på en mangfoldig og spændende nattelivsscene med et utal barer, natklubber og lækre restauranter, der serverer alt fra traditionel bulgarsk mad til internationale og mere gængse retter.

Behagelige nætter
Når du bevæger dig ud i Sunny Beach i aften- og nattetimerne, så er det ikke et problem at vælge hvilket tøj du skal have på. Du klarer dig fint med en t-shirt, skjorte eller en let kjole. I Sunny Beach vil temperaturerne om natte meget sjældent være under 20 grader. 

Husk væsken og solcremen
Sommersolen i Sunny Beach er kraftig og stærk, så det er vigtigt at huske solcremen for at undgå at blive rød og forbrændt. Solcremen, udover at beskytte dig, hjælper faktisk med at få og holde en flot og naturlig brun kulør på din krop. I tillæg hertil er det vigtigt at huske at drikke rigeligt med væske, og det anbefales at man drikker 1 liter band per 10 grad varme i løbet af dagen. Er det 30 grader, så skal der drikkes 3 liter vand. 

Sunny Beach anbefaling 

Sunny Beach i Bulgarien virkelig et besøg værd for alle der søger sol, hav og uforglemmelige oplevelser. Book din sommerferie med DUF-Rejser til Sunny Beach i dag, og lad de solbeskinnede kyster i denne bulgarske perle danne rammen om dine mest skattede minder. Dit sommereventyr begynder lige her!